Izdavaštvo

Kao što je vidljivo iz naših aktivnosti na centralnoj web stranici naše tvrtke WOTRA smo u godinama nakon osnivanja tvrtke do danas surađivali na velikom broju različitih konzultantskih projekata širom svijeta. Informacije i znanje sustavno smo prikupljali, obrađivali i nadograđivali a u isto vrijeme stvorili i globalnu mrežu kontakata, posebice stručnjaka koji nadopunjuju naše znanje i iskustvo. Sadržaj ovog portala, kao i sadržaj drugih nakladničkih proizvoda i usluga u glavnom potiče, dakle, iz našeg međunarodnog iskustva i veza.

Do sada smo nudili svoje usluge samo putem klasičnog savjetovanja i aktivnosti osposobljavanja. Međutim, već ove godine ćemo ponuditi prve proizvode i usluge iz vlastite izdavačke kuće. Što se tiče sadržaja, svi proizvodi i usluge objavljeni kod nas će biti povezani sa sadržajem naših i komplementarnih područja stručnosti.

Našo izdavačko djelatnost razvijamo u smjeru međuigre različitih medija, od tradicionalnog tiska do digitalnih medija. No, prednost ipak dajemo suvremenim digitalnim medijima. Svi naši web sadržaji prilagođeni su za pregledavanje na mobilnim uređajima i svim često korištenih preglednika.

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?