Izjave naših strank

Zelo smo zadovoljni, da smo ustvarili odlična partnerstva z mnogimi našimi strankami.
Spodaj so razvidne izjave naših strank.

Z sodelovanjem in svetovanjem podjetja WOTRA d.o.o. (Slovenija) in WOTRA Universe Ltd (UK) smo zelo zadovoljni. Sodelovati smo začeli pri prodoru naših izdelkov na spletni tržnici Amazon, kasneje pa smo sodelovanje še razširili na področje vzpostavitve poslovnega ekosistema in prodora naših izdelkov na tržišče Združenega Kraljestva. Na podlagi uspešnega sodelovanja, v i9 d.o.o. (Slovenija) in i91422 UK Ltd (UK) za tovrstne storitve priporočamo podjetje WOTRA oz. WOTRA Universe tudi drugim investitorjem in podjetjem.
Mladinsko klimatsko zdravilišče Rakitna je predano skrbi za duševno zdravje otrok in mladostnikov. V ta namen izvajamo edinstvene celostne programe terapevtske obravnave otrok in mladostnikov ter njihovih družin. Za namene uvajanja sodobnih terapevtskih programov iščemo tudi nepovratna sredstva. Tudi za naš edinstven program terapije s konji z naslovom “Psihoterapija s konji na Rakitni” smo iskali sredstva. Podjetje WOTRA nas je opozorilo na instrument pomoči t.i. “Norveški in EGP finančni mehanizem” in pomagalo pri pripravi prijavne dokumentacije. Projekt je bil odobren, pridobljena sredstva pa so nam znatno pomagala pri uvajanju psihoterapij s konji, ki so sedaj v naši redni ponudbi.
Gospodarska zbornica za trgovino in industrijo Vâlcea je prejela status Euro Info Centra. To je rezultat naše uspešne ponudbe na razpisu Evropske komisije – generalnega direktorata za podjetništvo ter močne podpore slovenske družbe WOTRA in njene direktorice Irene Rezec. Podjetje WOTRA nas je podpiralo v fazi priprave razpisne prijave, kjer je bila s strani podjetja WOTRA prikazana visoka stopnja strokovnosti. Razvili smo zelo dobre delovne odnose in veselimo se nadaljnjega sodelovanja v prihodnosti.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

ajax-loader
Scroll Up
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?