O portalu

RAZVOJ

Portal je namijenjen poslovnom, gospodarskom, regionalnom i osobnom razvoju.

INTERDISCIPLINARNOST

Sadržaj portala je interdisciplinaran, aktualan i poseban.

GLOBALNOST

Domaći i strani autori obrađuju globalne i suvremene teme.

EKOSUSTAV

Portal je dio našeg šireg poslovnog ekosustava.

Uvodne riječi glavne urednice

Putem internetskog stručnog poslovnog portala s naslovom Razvojni Navigator želimo širiti naša razmišljanja, znanja i iskustva o područjima s kojima se susrećemo prilikom našeg rada i za koja procjenjujemo da su važna za poslovni, ekonomski, regionalni, a i osobni razvoj. Na suradnju pozivamo vanjske domaće i strane stručnjake koji u odabranim tematskim područjima mogu doprinositi razmišljanjima, znanjem i iskustvom iz njihove vlastite perspektive.

Područja o kojima pišemo su interdisciplinarna, aktualna, posebna i u većini slučajeva traže zrelo društvo, cjelovit ili holistički pristup te suvremene modele, metodologije i alate. Prilozi su u pravilu stručni, iznimno samo informativni. Dio priloga je objavljen javno, a pojedini stručni prilozi također su zatvorenog tipa, dostupni tek pojedinim skupinama (na primjer registriranim korisnicima, pretplatnicima, članovima, sudionicima naših seminara i događaja i sl.). Prilozi zatvorenog tipa odgovarajuće su označeni.

Za bolje razumijevanje pojedine tematike, koja je vidljiva iz kategorija razvojnog navigatora, pročitajte uvodno predstavljanje pojedine odabrane kategorije. Osim toga, pojedina područja možete dodatno pratiti putem naših redovitih aktivnosti, kao na primjer putem programa osposobljavanja, putem ostalih različitih stručnih i informativnih materijala tvrtke WOTRA (npr. Razvojni Navigator – eNovosti) ili ostalih mogućnosti, koje možete provjeriti na internetskoj stranici tvrtke WOTRA.

Kategorije, odnosno tematska područja odabrali smo na temelju naših savjetodavnih usmjerenja te na temelju praćenja različitih razvojnih scenarija i izmjena u poslovnom svijetu. Odabrane kategorije nisu nepromjenjive, odazivat ćemo se na komentare i prijedloge, kako čitatelja tako i urednika te autora razvojnog navigatora. Na taj ćemo način izbor tematskih područja suziti ili proširiti.

Razvojni Navigator dostupan je na više jezika, ali ne uvijek u izravnim prijevodima. S obzirom na to da se sadržaji razvojnog navigatora prilagođavaju pojedinim tržištima ili regijama u svijetu, sadržaji nisu nužno isti na svim jezicima.

Pozivamo vas da čitate i aktivno surađujete s nama te na taj način pomažete u sukreiranju boljeg životnog i poslovnog okruženja.

 

mag. Irena Rezec
glavna i odgovorna urednica

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?