Mogućnosti oglašavanja

U slučaju da su vaši proizvodi i usluge prikladni za ciljnu skupinu naših čitatelja, to je posebno za skupinu poduzetnih ljudi, ….

Osnovne informacije

Oglasni prostor

Tvrtka WOTRA sa širokim rasponom aktivnosti i višegodišnjim iskustvom u međunarodnom okruženju posvećuje sadržaje i usluge više ciljnim skupinama, a osobito:

Sadržaji su predstavljeni na jednom ili više jezika (trenutno na slovenskom, hrvatskom, engleskom), što znači da sadržaji dopiru do šire populacije u međunarodnom kontekstu.

Nastojimo:

Ukoliko su Vaši proizvodi i usluge prikladni za gore navedene ciljne skupine i u skladu s gore navedenim smjernicama, nudimo Vam nekoliko opcija oglašavanja i to:

S obzirom da nismo klasični medij, već smo prvenstveno konzultant i pružatelj poslovnih usluga, a tek sekundarno moderan medij za širenje razvojnih sadržaja i modela s kojima se mi ili naši poslovni partneri susreću u svakodnevnoj poslovnoj praksi, nudimo i druge mogućnosti suradnje u promociji, marketingu i prodaji vaših proizvoda i usluga. Za više informacija o našim poslovnim uslugama posjetite web stranicu tvrtke WOTRA.

Kontaktirajte nas za oglašavanje kao i druge opcije. Kontaktirajte nas telefonom ili putem online obrasca.

 

tudi možnost oglaševanje preko celotnega WOTRA ekosistema – cross-channels….

Portal WOTRA Fokus –Razvojni Navigator vam ponuja spletno mesto za vaš oglas v večjezičnem mednarodnem okolju

  • Prva (domača) stran (banner + največ dva oglasa hkrati)
  • Oglas na posamezni tematski strani (rotiranje največ dveh oglasov)
  • V enem ali večih jezikih
 

Zaradi prednosti, ki jo dajemo predvsem kakovostnim razvojnim vsebinam ter uporabniku prijaznem spletnem okolju, je oglaševanje omejeno tako z vidika števila hkratnih oglasov kot tudi glede vsebin in/ali motečih interaktivnih elementov posameznega oglasa. To pomeni, da si pridržujemo pravico zavrniti vaš oglas..
 

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?