Založništvo

Kot je razvidno iz naših aktivnosti na centralni spletni strani našega podjetja WOTRA smo v letih od ustanovitve podjetja do danes sodelovali v velikem številu raznovrstnih svetovalnih projektov širom sveta. Informacije in znanje smo načrtno zbirali, obdelovali in nadgrajevali ter hkrati ustvarili globalno mrežo kontaktov, predvsem strokovnjakov, ki dopolnjujejo naše znanje in izkušnje. Vsebine portala ter drugih založniških izdelkov in storitev v glavnem črpamo torej iz naših mednarodnih izkušenj in povezav.

Naše storitve smo do sedaj ponujali le preko klasičnih svetovalnih in izobraževalnih aktivnosti. V letošnjem letu pa že lahko javnosti ponudimo tudi prve izdelke in storitve iz lastne založbe. Vsebinsko bodo vsi izdelki in storitve v naši založbi povezani z vsebinami naših in komplementarnih strokovnih področij.

Dejavnost založništva razvijamo v smeri prepletanja različnih medijev, od klasičnih tiskanih do spletnih. Prednost pa vendarle dajemo sodobnim digitalnim medijem. Vse naše spletne vsebine so prirejene tudi za pregledovanje na mobilnih napravah in v vseh pogosto uporabljenih brskalnikih.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist

ajax-loader
Scroll Up
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?